Fedezd fel a tökéletes pizza titkát a gyors és magas hőmérsékleten való sütéssel, mintha egy igazi fatüzelésű kemencében készítenéd!
Az Ariete új Da Gennaro pizzakemencéje nagy teljesítményének köszönhetően mindössze 4 perc alatt ízletes, friss pizzát varázsol az asztalodra!
A pizzád vele ropogós és tökéletes lesz, igazi gasztronómiai élményt nyújtva. Csak próbáld ki!
Pizzatészta recept
Hozzávalók:
- 500 g liszt
- 325 ml víz
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál cukor
- 1 evőkanál olívaolaj
- 7 g szárított élesztő
Elkészítés:
- Oldd fel a cukrot és az élesztőt langyos vízben, hagyd állni 10 percig.
- Keverd össze a lisztet és a sót egy nagy tálban.
- Add hozzá az élesztős keveréket és az olívaolajat a liszthez.
- Gyúrd a tésztát simára és rugalmasra, majd takard le és hagyd kelni 1-2 órán át, amíg a duplájára nem nő.
- Nyújtsd ki a tésztát a kívánt vastagságúra, majd helyezd a Da Gennaro pizzakemence sütőlapjára.
Eredeti olasz pizza recept
Hozzávalók:
- Pizzatészta (lásd fent)
- 200 g paradicsomszósz
- 200 g mozzarella sajt, szeletelve
- Friss bazsalikom levelek
- Só és olívaolaj ízlés szerint
Elkészítés:
- Melegítsd elő az Ariete Da Gennaro pizzakemencét a maximális hőmérsékletre.
- Kend meg a kinyújtott pizzatésztát paradicsomszósszal.
- Helyezd rá a mozzarellaszeleteket, és szórd meg friss bazsalikomlevelekkel.
- Ízlés szerint sózd meg és locsold meg egy kis olívaolajjal.
- Süsd a pizzát a Da Gennaro pizzakemencében 4 percig, vagy amíg a sajt megolvad és a tészta ropogós nem lesz.
- Vedd ki a pizzát, szeleteld fel, és élvezd a friss, ízletes olasz pizzát!
Próbáld ki az Ariete Da Gennaro pizzakemencét, és élvezd a tökéletes pizzát otthonod kényelmében!
Inspirálódj blogbejegyzésünkből, és ismerd meg az eredeti olasz pizza történetét és elkészítésének módját: Az eredeti olasz pizza története és elkészítése
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 45 000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ MEGRENDELÉSI ÖSSZEG FELETT!